Zoeken Annuleren

Maximale mogelijkheden

We volgen de vorderingen van elke leerling met halfjaarlijkse, methode-onafhankelijke Cito-toetsen op het gebied van taal, lezen, spelling en rekenen.
Het volgen van de leerlingen helpt de school om het maximale uit de mogelijkheden te halen voor elke leerling en hen het best mogelijke onderwijs te bieden.

Naar het voortgezet onderwijs

In groep 8 nemen we de adaptieve Route 8 Eindtoets af. Voor het schooladvies richting voortgezet onderwijs, leggen we de uitslag van deze eindtoets naast de resultaten van de halfjaarlijkse toetsen, de mening van de leerkrachten van groep 7 en 8, de verwachting van de ouders en de wens van de leerling. Op basis hiervan gaan we in gesprek over de beste keus voor het vervolgonderwijs.

Eindtoetsen

De eindtoetsen geven een indicatie van het gemiddelde niveau van groep 8 in een bepaald jaar. De gemiddelde eindscores van de afgelopen 3 schooljaren :

2015  532,6  Cito Eindtoets
 2016  189  Route 8 Eindtoets