• De school

  De school

 • Fotoalbum

  Fotoalbum

 • Ouders

  Ouders

 • Nieuws

  Nieuws

 • Team

  Team

 • Groepen

  Groepen

Ella Poppinga Hospers

  • Ella Poppinga: groep 3 - 4

  Hallo,
  Ik ben Ella Poppinga Hospers. Wat leuk dat u meer over mij wilt weten! Ik ben 29 jaar en ben getrouwd met Peter Poppinga. We wonen samen met ons  zoontje Naud in Klazienaveen. We hebben het hier samen erg naar ons zin!
  Ik ben in juli 2006 afgestudeerd en heb mijn liostage in groep 6 gedaan van deze school. Vanaf september 2006 ben ik werkzaam als juf in de onderbouw. Dit jaar geef ik voor het eerst les aan groep 3 en 4. Het lijkt mij ontzettend leuk om deze twee groepen les te geven, vooral omdat ik nu de overgang goed kan zien van groep 2 naar groep 3 en van groep 3 naar groep 4. Ik heb er ontzettend veel zin in, want voor de klas staan vind ik het allerleukste wat er is en geniet dan ook van elke dag die ik mag werken!

  In mijn vrije tijd doe ik graag dingen samen met mijn man en zoontje. We gaan dagjes uit, gaan naar familie, of we gaan samen winkelen.  Een boek lezen, film kijken of sporten mag ik ook graag doen. Eind januari 2015 verwachten wij ons tweede kindje. Wij vinden dit ontzettend leuk! In het nieuwe jaar zal ik tijdelijk niet aanwezig zijn op school omdat ik dan met verlof ga, maar ik hoop u dan spoedig weer te zien!

  Ik hoop dat u nu iets meer over mij te weten bent gekomen, als je nog meer wilt weten mag je altijd met vragen komen, kom dan gerust even langs op de dinsdag, woensdag of donderdag in groep 3 of 4. Tot ziens!

  Ella Poppinga-Hospers

CB De Brug | Derksweg 264 | 7891 PR Klazienaveen | t: 0591 - 312021 | e: brug@viviani.nl