De school

• Onze school

Christelijke Basisschool “De Brug” staat vlakbij het centrum van Klazienaveen. Door de groei in de afgelopen jaren, zijn er diverse lokalen bijgebouwd. De manier waarop wij onderwijs vormgeven en een gemeenschap willen zijn spreekt aan en dat is fijn.

Een goed en regelmatig contact tussen ouders / verzorgers en school vinden wij heel belangrijk. Een goed leer- en leefklimaat wordt gekenmerkt door wederzijds vertrouwen en een goede relatie. Dat is  voor ons de ideale basis is voor een optimale ontwikkeling van het kind. Een goede vertrouwensrelatie tussen het kind en de leerkracht, tussen de kinderen onderling en ook tussen school en ouders / verzorgers geeft het kind (weer) zelfvertrouwen en zelfwaardering en leidt tot positieve, succesvolle leerervaringen. C.b. de Brug blijft zich richten op een grote betrokkenheid van kinderen en ouders bij de school, zorg voor kinderen en kwalitatief goed onderwijs.

Ons motto is ‘cb de Brug boeit, bindt en beweegt!’
      c.b. de Brug beweegt: door aan te sluiten bij de behoeften van het kind willen wij een omgeving creëren waarin het kind zich uitgedaagd en veilig voelt om zijn / haar talenten zo maximaal mogelijk te ontwikkelen.
      c.b. de Brug boeit: voor de inrichting van de school en het lokaal houden wij rekening met de behoeftes en mogelijkheden van kinderen. We gaan uit van een veilige en
      uitdagende leeromgeving.
      c.b. de Brug bindt: in het contact met ouders zijn we open, eerlijk, duidelijk en laagdrempelig. Met wederzijds respect en vertrouwen gaan we samen voor het welzijn van het kind.

CB De Brug | Derksweg 264 | 7891 PR Klazienaveen | t: 0591 - 312021 | e: brug@viviani.nl